Voorzorgsmaatregelen Coronavirus – Apotheek De Aloë – Leiden

Adresgegevens

Roodenburgerstraat 1A
2313HH Leiden

Apotheek De Aloë

Terug naar overzicht

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Indien u nog voldoende voorraad in huis heeft, verzoeken wij u deze de komende weken (in ieder geval tot 6 april 2020nog niet op te halen.  

Wij vragen u zo min mogelijk naar de apotheek te komen.  

Alleen in geval van spoed kunt u wachten in de wachtruimte. Er mogen maximaal 3 personen in de apotheek tegelijk wachten. Houd voldoende afstand van elkaar, minstens 1.5 meter. De wachttijden kunnen oplopen, houd hier rekening mee. 

  • Papieren recepten kunt u in de receptenbus doen. Houd er rekening mee dat uw medicatie minimaal 2 dagen later klaar staat, en pas als u ons afhaalbericht (email) heeft ontvangen. Zorg dat uw emailadres op het recept staat.  
  • Wij verzoeken u ons afhaalbericht (email) af te wachten voordat u naar de apotheek komt.  
  • Vraag uw arts om recepten digitaal aan ons te leveren. Deze kunt u afhalen nadat u een afhaalbericht heeft gehad, houd rekening met minimaal 2 dagen. Spoedrecepten dezelfde dag.  
  • Wij verzoeken u zo min mogelijk met ons te bellen en alleen in het geval van spoed. Wij zijn druk bezig om alle recepten te verwerken voor iedereen.
  • Op dit moment is er geen tekort aan medicijnen. Wij werken niet mee aan hethamsteren van geneesmiddelen. Het is niet nodig dat u een voorraad in huis heeft.

Wij rekenen op uw begrip. 

Het team van Apotheek de Aloe

Publicatiedatum: 20-07-2020